Tävling: Falling Skies

Den 8 januari får Steven Spielberg-producerade tv-serien ”Falling Skies” premiär på TNT7. Tävla med Film.nu och TNT7 – du kan vinna ett paket med 5 stycken Spielberg-filmer på Bluray!

Första säsongen av Falling Skies, med Steven Spielberg som verkställande producent, kommer att visas varje söndagskväll kl 21.00 på TNT7. Handlingen kretsar kring historieläraren Tom Mason vars familj splittrats efter en attack från utomjordingar. Jordens invånare är handlingsförlamade och för att överleva tvingas vanliga människor utföra ovanliga handlingar. Sex månader har gått sedan den första attacken och de få överlevande har samlats utanför större städer för att försöka samla sig till en motattack.

Serien har hittills nått stora framgångar, premiäravsnittet sågs av 6,9 miljoner tittare i USA och serien var den mest sedda under hela sommaren. En andra säsong är under produktion och planeras vara färdig till sommaren 2012.

Detta kan du vinna

1:a pris: ”Världarnas krig”, ”A.I”, ”Poltergeist”, ”The Goonies” och ”Närkontakt av tredje graden” på Bluray. Dessutom ”Falling Skies” t-shirt och keps.

2:a – 5:e pris: En av filmerna ”Världarnas krig”, ”Poltergeist” eller ”Närkontakt av tredje graden” på Bluray, samt ”Falling Skies” t-shirt och keps.

För att vara med och tävla, svara på frågorna nedan!

  Vem spelar huvudrollen i ”Falling Skies”?

  Steven Spielberg har regisserat alla utom en av filmerna i listan nedan. Vilken?

  Vilken av följande skådespelare hade en av de bärande rollerna i ”Närkontakt av tredje graden” (”Close Encounters of the Third Kind”)?

  Tävlingen är avslutad, tack för alla bidrag. Vinnarna meddelas per epost!

  Vill du öka dina vinstchanser?

  Om du dessutom följer Film.nu på twitter och skickar denna tweet får du en extra lapp i hatten när vi drar vinnarna. Alternativt kan du ”gilla” vår sida på facebook samt kommentera en valfri av våra poster där.

  Tävlingen avslutas tisdag den 7 december 2011.