Arnold Schwarzenegger under Zerokonferansen i november 2011. Foto: Eirik Helland Urke/Zero Emission Resource Organisation/flickr (CC BY 2.0)

Schwarzenegger, Stallone och Håfström

#usa

Arnold Schwarzenegger under Zerokonferansen i november 2011. Foto: Eirik Helland Urke/Zero Emission Resource Organisation/flickr (CC BY 2.0)

Arnold Schwarzenegger kommer återigen att spela mot Sylvester Stallone. Den här gången i ”The Tomb”, med svenske Mikael Håfström som regissör.

Schwarzenegger spelar en ärrad fängelsekund som ger kloka råd till sina misströstande medfångar. Stallone är en expert på att bygga högriskfängelser, men blir utsatt för en komplott och hamnar själv bakom lås och bom. Nu måste han försöka hitta en väg ut ur det felfria fängelse han själv skapat.

Mikael Håfström har tidigare regisserat amerikanska filmer som ”The Rite” och ”1408”, och svenska ”Strandvaskaren” och ”Ondskan”.

”The Tomb” får premiär under 2013. Schwarzenegger och Stallone kan man dessförinnan se tillsammans i uppföljaren till ”The Expendables” senare i år.

 
Rainn Wilson under WonderCon i San Francisco förra året. Foto: randychiu/flickr (CC BY 2.0)

NBC har planer på att göra en spin-off med den populära karaktären Dwight Schrute från ”The Office”, skriver The Hollywood Reporter.

Rainn Wilson spelar den udda karaktären Schrute i tv-serien, som nu är inne på sin åttonde säsong. En eventuell spin-off kommer att koncentrera sig på Dwight Shrutes lantbruk, med flera generationer av hans familj involverade. Konceptet kan komma att testas i en episod av ”The Office” senare under innevarande säsong.

”The Office” har ännu inte fått grönt ljus för en nionde säsong, men goda tittarsiffror talar för att så kommer att bli fallet.

Läs mer: The Hollywood Reporter

 
Shepard Fairey, Stephen Colbert och Steve Martin. Bild från video

Steve Martin och konsten

Vad är egentligen konst? Steve Martin och Stephen Colbert diskuterar, och tar hjälp av Frank Stella, Shepard Fairey och Andres Serrano – som tillsammans skapar ett konstverk.

Kommentera här!

Läs mer hos
 
 

Tom Cruise överraskade en brittisk familj när han dinglade utanför deras fönster på 124:e våningen i en skyskrapa i Dubai.

“Mission Impossible”-stjärnan log sitt berömda leende mot familjen Eisenmann från Norwich, allt medan han var fastspänd med säkerhetslinor från taket av den 828 meter höga byggnaden Burj Khalifa Tower, enligt Yahoo News.

“Han log och gjorde tummen upp”, sade Caitlin Eisenmann till tidningen Eastern Daily. “Han såg ut som han hade roligt, och verkade inte alls rädd”.

Cruise spelar just nu in den fjärde filmen i serien i Dubai. “Mission: Impossible Ghost protocol” kommer även att bjuda på scenerier från Moskva och Vancouver.

Flera turister passade på att filma Tom Cruises eskapader vid skyskrapan

Svenske ”Färjan-Håkan” hade också närkontakt med Tom Cruise. Se mer hos Aftonbladet.

 
 

Michael J. Fox, skådespelaren som trots att han har Parkinsons sjukdom fortsätter att arbeta, gästspelade i senaste avsnittet av dramaserien ”The Good Wife”.

Fox spelar en advokat som har en sjukdom vilken får honom att göra ofrivilliga rörelser, och lätt drar uppmärksamheten till sig. Han skäms inte för att använda denna sjukdom till sin fördel inför juryn.

Missa inte återföreningen av Michael J. Fox och hans motspelerska från ”Tillbaka till framtiden”, Lea Thompson.

 
 
Film.nu