Arnold Schwarzenegger under Zerokonferansen i november 2011. Foto: Eirik Helland Urke/Zero Emission Resource Organisation/flickr (CC BY 2.0)

Schwarzenegger, Stallone och Håfström

#bluray

Vinn en uppladdningskväll med Mission: Impossible 1, 2 och 3 inför premiären av Mission: Impossible – Ghost protocol den 27 januari. Tävla om en bluray-box med de tre första Mission: Impossible-filmerna!

Allt du behöver göra för att vara med och tävla om bluray-boxen är att svara på frågan nedan och följa oss på Facebook eller Twitter (om du inte redan gör det, förstås). Extra stor chans att vinna har du som även kommenterar på Facebook eller twittrar om tävlingen. Läs mer om filmerna du kan vinna nedan.

Vilken skådespelare, förutom Tom Cruise, har spelat i samtliga av de tre första Mission: Impossible-filmerna?

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Adress (obligatoriskt)

Postnr (obligatoriskt)

Ort (obligatoriskt)

Användarnamn på Twitter?

Ålder?

captcha

Ange de tecken som visas ovan

Vill du öka dina vinstchanser?

Om du dessutom följer Film.nu på twitter och skickar denna tweet får du en extra lapp i hatten när vi drar vinnarna. Alternativt kan du ”gilla” vår sida på facebook samt kommentera en valfri av våra poster där.

Dessa filmer ingår i boxen

Mission: Impossible (1996). Regi: Brian de Palma
Cruise spelar Ethan Hunt, en hemlig agent som anklagas för morden på sitt eget spionteam. Han flyr från myndigheternas lönnmördare, bryter sig in i CIA:s säkraste valv, klamrar sig fast på taket till ett snabbtåg i full fart – allt för att hela tiden ligga ett steg före sina förföljare och komma närmare den skakande sanningen.

Mission: Impossible II (2000). Regi: John Woo
Ethan Hunt slår sig ihop med den vackra Nyah Hall (Thandie Newton) för att hindra den avhoppade agenten Sean Ambrose (Dougray Scott) från att släppa loss en ny form av terror på en intet ont anande värld. Innan uppdraget är slutfört kommer de att ha rest jorden runt och blivit tvungna att välja mellan allt som de håller kärt och allt de tror på.

Mission: Impossible III (2006). Regi: J.J. Abrams
Ethan lockas tillbaka in i hetluften av sina överordnade (Laurence Fishburne och Billy Crudup) och ställs denna gång emot sin hittills värste motståndare: den sadistiske vapenhandlaren Owen Davian (Philip Seymour Hoffman). Tillsammans med sitt team (Ving Rhames, Jonathan Rhys Meyers och Maggie Q) tvingas Ethan ut på ett äventyr som tar honom från Rom till Shanghai i försöket att rädda en tillfångatagen agent (Keri Russell) och hindra Davian från att eliminera sitt nästa mål: Ethans egen fru, Julia (Michelle Monaghan).

 

Den 13 april kommer ”Tron Legacy” på blu-ray och dvd. Du kan vinna den, eller spelet ”Tron Evolution” och exklusiva filmprylar. Allt du behöver göra för att ha en chans är att svara på tre frågor.

Tillsammans med Disney lottar vi ut ”superset” med filmen (DVD, Blu-ray och E-copy i samma box), samt spelet ”Tron Evolution” för PS3 eller Xbox 360 och en exklusiv datamus med musmatta i ”Tron Legacy”-stil.

Fråga 1: Jeff Bridges spelar en av de ledande rollerna i "Tron Legacy". Men vad kallades hans karaktär i kultklassikern "The Big Lebowski" från 1998? (Osäker? Tjuvkika här...)

Fråga 2: En av huvudrollsinnehavarna i "Tron Legacy" har svenska rötter. Vem tänker vi på? (Osäker? Tjuvkika här...)

Fråga 3: Olivia Wilde spelar Quorra i "Tron Legacy". Från vilken sjukhusserie är hon känd? (Osäker? Tjuvkika här...)

Tävlingen är avslutad, tack för alla bidrag. Vinnarna meddelas inom kort.

Vill du öka dina vinstchanser?

Om du dessutom följer Film.nu på twitter och skickar denna tweet får du en extra lapp i hatten när vi drar vinnarna. Alternativt kan du ”gilla” vår sida på facebook samt kommentera en valfri av våra poster där.

Detta kan du vinna!

1:a pris – Dataspelet ”Tron Evolution” till PS3 eller Xbox 360 samt en exklusiv datamus med musmatta i ”Tron Legacy”-stil. Vi kontaktar vinnaren som då själv kan välja om hon eller han vill ha ett PS3 eller Xbox 360-spel. Totalt värde ca: 1 600 kr.

2-5:e pris – Ett ”superset” med ”Tron Legacy” (DVD, Blu-ray och E-copy i samma box). Värde ca: 269 kr.

Tävlingen avslutas på onsdag (13 april 2011), så vänta inte för länge med dina svar!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna själva.

PS. Skulle du inte bli en av de lyckliga vinnarna kan du köpa ”Tron Legacy” här.

 
 
Film.nu